Print deze pagina
Alpha-cursus

alpha_logo

Wat is Alpha?

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens tien interactieve bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.
Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha.

Voor wie?

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!

Waarom?

Je ontmoet nieuwe mensen. Je denkt samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideee╠łn. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?

Alpha begint met een lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen.

Wanneer?
Op donderdag 26 september 2019 is de eerste avond, in de Oosterparkkerk. Dan kan je vrijblijvend langskomen en daarna besluit je definitief of je mee gaat doen. Een week later, vanaf donderdag 3 oktober is er elke donderdagavond Alpha tot half december. Elke avond start om 19.00u met eten en eindigt om 21.30u. Halverwege Alpha gaan we ook nog een weekend met elkaar op pad. Dat stemmen we met elkaar af als de cursus is gestart.

Welkom!

Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom! Je kunt je aanmelden via het formulier hieronder of mail naar . Neem ook gerust contact op als je meer info wilt. Liever bellen? Bel 06-83648130.
 

Meer informatie en ervaringen over Alpha vind je op www.alpha-cursus.nl


Aanmeldingsformulier Alpha-cursus
Voornaam (of -letters) en naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Opmerkingen:
Type de code hiernaast over:
(Alt-V)